Életmód

Nem bírta a diszkriminációt, felmondott a Starbucksban a transznemű barista

A transznemű barista azt állítja, miután elárulta, hogy nemátalakító műtétre készül, teljesen megváltozott a viszonya a kollégáival.

Maddie Wade évekig dolgozott a Starbucksban, és imádta a munkáját. Jól kijött a vendégekkel, a kollégákkal és a felettesével is, egészen addig, amíg be nem jelentette, hogy nemátalakító műtétre készül.

A transzemű barista azt állítja, miután elárulta a főnökének, hogy hamarosan hormonterápiában és arcátalakító műtétben részesül majd, hogy férfiból nővé váljon, teljesen megváltozott a viszonyuk. „Megalázó volt mindennap úgy bejárni, hogy semmi tiszteletet vagy megbecsülést nem kapsz. Nem ezt vártam volna egy olyantól, aki a Starbucksban dolgozik, ahol elvileg számít az etikus bánásmód.”

A Starbucks egyébként nemrég bejelentette, hogy kiterjeszti az alkalmazottak egészségbiztosítási szerződését, így azok már a nemátalakító műtéteket is részben fedezik. A szóban forgó ügyre azonban nem reagált a cég.

foxnews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top