Életmód

Miniedzés szabadságolásra Szalka Andival – videó

Szalka Andi egy kis miniedzéssel kedveskedik nektek, hogy a nyaralás és a szabadságolás alatt se maradjon ki a mozgás. Egyszerű, de annál hatékonyabb gyakorlatok következnek.

Szalka Andi fitneszedző nyáron sem pihen! Most mini-edzésvideójában mozgat át titeket. Szabadságolás vagy épp nyaralás alatt, ha kedved támad egy kis sportra, akkor mindenképpen csináld végig Andi programját!

Ha egy kis lazításra vágytok, Andinak arra is van egy tuti tippje:

„Az elmúlt évek számos kutatása arra az eredményre jutott, hogy a mérsékelt vörösborfogyasztás nagymértékben csökkenti a kardiovaszkuláris betegségek kockázatát. Az ideális napi mennyiség férfiaknál 200-300 ml, míg nők esetében 100-200 ml.

Az említett mennyiséget fogyasztók közt a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázata feleakkora, és a várható élettartamuk 11 évvel hosszabb, mint a vörösbort nem fogyasztóké.

A vörösborban számos jótékony hatású vegyület található, leginkább közismert a magas antioxidáns-tartalom. A vörösbor jellemző antioxidánsai a polifenolok (flavonoid és nem flavonoid kémiai szerkezetű vegyületek), melyek 2000-4000 mg/liter mennyiségben vannak jelen a különböző vörösborokban, szemben a fehérborok 150-300 mg/liter polifenol tartalmával” – olvasható a fitneszedző közösségi oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top