Életmód

80 ezerért vesztegetik az agyszinkronizáló sapkát

Avagy hogyan adj el a valódi értéke sokszorosáért szimpla baseballsapkákat, elkeserítően hiszékeny embereknek.

Agyszinkronizáló sapkát dobott piacra egy maláj cég. Azt állítják, hogy a ránézésre hétköznapi baseballsapkának tűnő termék gyógyít különféle egészségügyi problémákat, többek között az álmatlanságot, a migrént, sőt még a májzsugort is, de beválik ártó varázslatok és átkok ellen is. A holmi átszámítva nagyjából 80 ezer forintba kerül.

A cég számos kritikát kapott amiatt, hogy átverik és kihasználják a hiszékeny embereket a profit érdekében. A tulajdonos, Suhaini Mohammad szerint azonban ez csak azt bizonyítja, hogy az emberek nem értik, hogy működik az agyszinkronizáló sapka. 

(Forrás: Sihulk/Facebook)

Bár nem támaszkodnak semmiféle tudományos elvre, a sapkákat állítólag kézzel varrják egy speciális, Falaq nevű varrási technikával, és állítólag ettől nyeri el csodálatos tulajdonságait. Hogy pontosan miben is áll ez a technika, azt természetesen titokként kezelik.

A sapkákat kétszáz ügynök árulja Malajzia-szerte és már több mint százat el is adtak.

A cég egyébként blúzokat is árul, melyek szintén a speciális varrási technikával készülnek, azok azonban csupán az átkok és ártó varázslatok ellen védenek, de nem gyógyítanak. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top