Életmód

Megható dolgot tett a rendőr az állásinterjúra készülő hajléktalannal

Rajonganak a netezők az önzetlen rendőrért. Zsepiket elő!

Az Egyesült Államokbeli Tallahassee-ben Tony Carlson rendőrtiszt éppen visszaszállt volna a kocsijába a benzinkútnál, amikor észrevett egy hajléktalan férfit, aki nagyon küzdött az elektromos borotvájával. Odament hozzá és segített beállítani a gépet. Közben megtudta Philtől, a hajléktalan férfitől, hogy állásinterjúra készül a közeli McDonald’s-ba, ahol azt mondták neki, ha megborotválkozik, kaphat munkát.

Carlson közben megállapította, hogy tükör nélkül nehéz lesz megborotválkoznia Philnek, ezért segítségképpen megborotválta. Az esetet felvette egy arra járó, aki megosztotta a videót egy családtagjával a Facebookon, ő pedig továbbította a felvételt a helyi rendőrség Facebook-oldalára, ezzel a kísérő szöveggel: „Nagyon büszke vagyok arra, hogy olyan közösségben élünk, ahol ilyen csodálatosak a rendőrök. Jó munkát Tallahassee Rendőrkapitányság!”

Nagyon izgatottnak tűnt az állásinterjú miatt, segíteni szerettem volna neki. Bár többet tehettem volna! Remélem, kap munkát Phil” – mondta el utólag a rendőr, hozzátéve: a helyi rendőrök máskor is segítenek, de csak ritkán kapnak ekkora figyelmet. Bízik abban, hogy ezzel másokat is segítségnyújtásra ösztönzött.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top