nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Ellopta a randipartnere autóját, majd egy másik lányt vitt vele autós moziba

Ellopta a randipartnere autóját, majd egy másik lányt vitt vele autós moziba

A másik lány ráadásul a lopott autó tulajdonosának rokona...
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A memphisi Kelton Griffin randevúra hívott egy Faith Pugh nevű lányt a múlt szombaton. A randira Pugh 2006-os Volvójával indultak el. A férfi azt kérte, hadd vezessen ő, mert meglepetés, hogy hová mennek. A lány át is adta a volánt, majd egy benzinkútnál megálltak szivart venni. Míg Pugh bement a boltba, Griffin elhajtott az autójával.

Pugh ezek után hiába próbálta elérni Griffint, a férfi nem válaszolt a hívásaira, és a közösségi oldalakon is törölte. A lány a családját is értesítette a történtekről.

Kelton Griffin

A férfi mindezek után, még aznap elhívta randira Kadara Jonest is, aki történetesen Pugh keresztszüleinek lánya – bár arról nem szólnak a hírek, hogy Griffin ezzel tisztában volt-e. A lopott autóval ment érte. Egy autós moziba vitte, ahonnan Jones aztán üzenetet küldött Pugh-nak, aki pedig a rendőrséget hívta.

A rendőrök végül még az autós moziban elfogták Kelton Griffint. Autólopásért kell felelnie.

via

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon