nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Ebben az edzőteremben csak az arcodat dolgoztatod meg

Ebben az edzőteremben csak az arcodat dolgoztatod meg

Egyre több olyan szalon nyílik világszerte, ami kifejezetten az arcvonások tónusba hozását tűzi ki célul.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Általában azért megyünk edzőterembe, hogy a fenekünk, a hasunk vagy a lábunk izmain dolgozzunk, de mi a helyzet az arcunk formálásával? Mára már ezt sem kell elhanyagolnunk, hiszen egyre másra nyílnak a Face Gym-ek, ahol profik segítenek formába hozni az arcunkat.

FACEGYM (@face_gym) által megosztott bejegyzés,

A Face Gym egy brit cég, de mára nemcsak Nagy-Britanniában, hanem Egyesült Államok-szerte is találkozhatunk a szalonjaival. A termekben 30 és 45 perces edzésekre lehet helyet foglalni, amik valóban úgy működnek, mint egy hagyományos edzés: bemelegítéssel, kemény munkával és levezetéssel együtt zajlanak. Aki kipróbálta, állítja, hogy utána komoly izomláz is jelentkezik.

FACEGYM (@face_gym) által megosztott bejegyzés,

Egy 2018-as kutatás szerint napi 30 perc arctorna valóban hasznos fegyver az öregedés elleni küzdelemben. A középkorú nők részvételével végzett kísérlet szerint ennyi arcedzéssel csökkenthetők a ráncok, és megemelhető az orca is.

purewow

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon