Életmód

50 kg-ot fogyott az eltökélt anyuka

A 34 éves Johannah Mullenix gyerekkorától kezdve túlsúlyos volt, ám fia megszületése után megelégelte kinézetét, és diétába kezdett.

A fiatal anyuka egy súlyfigyelő alkalmazás segítségével szabadult meg összesen 50 kg-tól, persze ez azért nem ment ennyire egyszerűen. Johannah hétéves korától kezdve túlsúlyos volt, később, terhessége során pedig még több súlyfelesleg rakódott rá. 2013-ban döntötte el, hogy le kell fogynia. Nem csak azért, mert gyűlölte, ahogy kinézett, hanem mert teljes értékű, fitt édesanyja akart lenni öt hónapos kisfiának. 

Az újdonsült anyukának nem sok ideje volt a sportra, ezért kezdetben csak diétával és sok gyaloglással próbálkozott. Igyekezett nem ráfeszülni a fogyás projektre és minden leadott kilónak örülni. Erőfeszítésében férje és orvosai is támogatták, a pozitív visszajelzések pedig csak tovább erősítették az akaraterejét. Három év alatt lassan, de biztosan összesen 50 kg-tól szabadult meg, rég nem látott barátai alig ismernek rá. 

(Forrás: Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top