Életmód

Hatalmas átalakulás: több mint 50 kilót fogyott, és lefutotta a maratont

Hosszú éveken át élt és étkezett egészségtelenül, végül rávette magát a változtatásra, és több mint ötven kilót fogyott a nő.

Becs Hurst elmondása szerint mindig is rabja volt az édességnek, imádott enni. Azonban eljött egy pont az életében, amikor döntött, és rávette magát a változásra. A nő élesen emlékszik még ma is a gyerekkori megaláztatásokra, amikor iskolatársai bántották teste miatt, és lábait fatörzsnek gúnyolták. De most, miután 55 kilót fogyott, pont a lábai azok, amiket a legkevésbé szégyell. Az életmódváltás mellett Becs nagy álma volt lefutni a londoni maratont, ami most valóra vált.

„Kétségtelenül az életem egyik legjobb napja volt, az atmoszféra, a pozitív hangulat hihetetlen volt. Mindenki mosolygott, és segített a többi futónak, akik küzdöttek a hőségben. Hihetetlen, hogy lefutottam a maratont, ahhoz képest, hogy hol voltam még egy-két évvel ezelőtt.”

Ami a legnagyobb feladatot jelentette Becs számára, az az Oreóról és a sült kolbászról való lemondás volt, mert imádja őket, viszont végeredményben megérte a változtatás, mert végre jól érzi magát a bőrében.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top