Életmód

90 kilót fogyott együtt az ikerpár, mert ugyanúgy akartak kinézni

Az egypetéjű ikrek mindent megosztanak és ugyanúgy csinálnak, így amikor az egyikük eldöntötte, fogyókúrába kezd, nem volt kérdés, hogy a másikuk is hasonlóan tesz.

Lindsey Taunt és Kirsty Baker egyszerre kezdtek bele az életmódváltásba, mert Kirsty mindig is szeretett testvére kiköpött mása lenni, ráadásul ez jó motiváció volt arra, hogy ő se legyen többé túlsúlyos. 

„Együtt sokkal könnyebb, ez a legjobb ösztönzés mindkettőnknek. Látni a vékony nővéremet jó emlékeztető számomra, hogy ne egyem túl magam én sem.”

Az ikrek súlya 2007-ben, édesapjuk váratlan halála után gyarapodott hirtelen. Kirsty aztán még több kilót szedett fel magára első terhessége után. A mélypont 2013-ban következett be, amikor második terhessége közben szívrohamot kapott. Az orvosok felfedezték, hogy ezt egy genetikai véralvadási probléma okozta, amit Lindsey is örökölt. Emellett persze Kirsty túlsúlya is hozzájárult a szívrohamhoz, így a nő tudta, hogy most már tennie kell valamit.

A nővérek rövid edzésekkel kezdték a fogyást, illetve a táplálkozásukon is változtattak. A 15 hónapos egészséges táplálkozás és testmozgás meghozta a gyümölcsét, az ikrek együtt összesen 90 kilót fogytak.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top