Életmód

Nők millióinak lehet példaképe az amputált lábú modell

Marsha Ellenek egy születési rendellenesség miatt még kisgyerekként amputálni kellett az egyik lábát. A modell, énekes és pozitív testképet hirdető dalszerző azonban azóta bebizonyította, hogy nem kell feltétlenül tökéletes test a teljes élethez.

Marsha Elleneket gyerekkorában rengeteget csúfolták a társai műlába és furcsa járása miatt. Tizenhat éves koráig a fiatal lány inkább csak bő nadrágokban járt, hogy elrejtse a lábát. Ekkor azonban történt egy sorsfordító dolog az életében. Elment egy amputált fiataloknak szervezett nyári táborba, ahol sok hozzá hasonlóan élő emberrel találkozott.

 

Beauty🌼 @marshaellemusic

Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) által megosztott bejegyzés, Jún 14., 2018, időpont: 10:50 (PDT időzóna szerint)

És ettől fogva Marsha nem rejtegette tovább a testét, megtanulta elfogadni magát, sőt elhatározta, hogy másoknak is segíteni fog végigmenni ezen a nehéz úton.

A fiatal nő azóta már többször is modellkedett nagy világmárkáknak, illetve most készül kiadni első lemezét, amelyen lelkesítő zenék lesznek. Azzal pedig, hogy Instagram-oldalán időről időre kendőzetlenül megmutatja amputált lábát, a pozitív testkép nagykövete több millió nőt bátorít teste elfogadására. 

(Forrás: Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top