nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Nők millióinak lehet példaképe az amputált lábú modell

Nők millióinak lehet példaképe az amputált lábú modell

Marsha Ellenek egy születési rendellenesség miatt még kisgyerekként amputálni kellett az egyik lábát. A modell, énekes és pozitív testképet hirdető dalszerző azonban azóta bebizonyította, hogy nem kell feltétlenül tökéletes test a teljes élethez.
Avatar
nlc
f Ajánlom

Marsha Elleneket gyerekkorában rengeteget csúfolták a társai műlába és furcsa járása miatt. Tizenhat éves koráig a fiatal lány inkább csak bő nadrágokban járt, hogy elrejtse a lábát. Ekkor azonban történt egy sorsfordító dolog az életében. Elment egy amputált fiataloknak szervezett nyári táborba, ahol sok hozzá hasonlóan élő emberrel találkozott.

 

Beauty🌼 @marshaellemusic

Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) által megosztott bejegyzés, Jún 14., 2018, időpont: 10:50 (PDT időzóna szerint)

És ettől fogva Marsha nem rejtegette tovább a testét, megtanulta elfogadni magát, sőt elhatározta, hogy másoknak is segíteni fog végigmenni ezen a nehéz úton.

A fiatal nő azóta már többször is modellkedett nagy világmárkáknak, illetve most készül kiadni első lemezét, amelyen lelkesítő zenék lesznek. Azzal pedig, hogy Instagram-oldalán időről időre kendőzetlenül megmutatja amputált lábát, a pozitív testkép nagykövete több millió nőt bátorít teste elfogadására. 

(Forrás: Metro)

Megosztás Facebookon