Életmód

Gigafogyás! 120 kilót dobott le a kétgyermekes anyuka

Elsősorban gyermekei kedvéért szabadult meg a pluszkilóktól. Állandó halálfélelme volt, mielőtt lefogyott volna.

A legsúlyosabb időszakában Dawn Dawson súlya 190 kiló volt. Nem tudott felmenni egy kisebb emelkedőn sem, ezért gyermekeivel szinte csak a férje tudott programokat szervezni. Napi 8000 kalóriát evett, állandóan elviteles gyorsételekkel, cukros szénsavas üdítőkkel és édességekkel tömte magát. A fordulópont akkor következett be életében, amikor 2014-ben rákban elvesztette 61 éves édesapját. 

Tudtam, hogy hamarosan én is így fogom végezni, ha nem változtatok az életmódomon. És ettől a gondolattól halálfélelmem volt. Cukorbetegségem és magas koleszterinszintem volt, illetve sokszor csak fájdalomcsillapítókkal tudtam létezni a túlsúlyom miatti izomfájdalmaktól

– mondta Dawn. 

 

Hatalmas akaraterővel az első évben közel 40 kilótól szabadult meg úgy, hogy elhagyta étrendjéből az egészségtelen ételeket. Ezután pedig benevezett egy karcsúsító programra, amelynek segítségével három év alatt további 60 kilótól szabadult meg.

Dawn most 22 számmal kisebb ruhákat hord, teljesen új alapokra helyeződött kapcsolata a férjével, de ami mégis a legfontosabb számára, hogy végre teljes értékű édesanyja tud lenni gyermekeinek. 

(Forrás: Dailystar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top