Életmód

Zseniális viccet csinálnak az Instagramon a millenniumi korosztály életmódjából

A Netflix egyik kreatív szakembere, Dana Herlihey zseniális kamu Instagram-profilt hozott létre, amellyel a millennium környékén született fiatalok trendi életvitelén gúnyolódik.

Skellie, a csontváz az ezredforduló környékén született, elkényeztetett amerikai fiatalok tipikus életét éli az Instagramon. A legtrendibb ruhákat és kiegészítőket hordja, a Starbucksban vásárolja pink színű, szójatejjel készült koffeinmentes kávéját és olykor egy vegán steakre is beugrik kedvenc vegán éttermébe.

 

Monday aesthetic. ⬅️⬅️

Skellie 💁 (@omgliterallydead) által megosztott bejegyzés, Máj 8., 2017, időpont: 10:20 (PDT időzóna szerint)

Mindene a jó ételek és a trendi bárokban való italozás a haverokkal, és nem mulasztja el életének minden egyes jelentéktelen pillanatát megörökíteni egy szelfivel. 

Skellie a milleneumi aranyifjak trendi életvitelének tart görbe tükröt. A vicces Instagram-profil mögött egy netflixes kreatív szakember áll, akinek azután pattant ki az ötlet fejéből, hogy promóciós ajándékként kapta meg a csontvázat.

Az ötletes kamu profilnak azóta több mint 260 ezer követője van, itt lehet bekövetni. 

(Forrás: Dailymail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top