Életmód

1 éven át kereste megmentőjét

A súlyos balesetet szenvedett motoros nem gondolta, hogy valaha fel tud kelni az út széléről. Egy év után a napokban találkozott újra a megmentőjével.

A megmentőjét próbálta felkutatni 1 éve az a szegedi motoros, aki tavaly júliusban súlyosan megsérült egy balesetben Szentes közelében – számolt be a Tények. Egy kocsival ütközött Zoltán, miközben egy koncertre igyekezett. A karambol után több métert csúszott az aszfalton, jobb lába szinte ripityára tört.

A kocsi sofőrje, aki nem adta meg Zoltánnak az elsőbbséget, cserbenhagyta a motorost. A földön fekvő fiatal férfihoz egy 50-60 év körüli férfi ment oda, és tartotta benne a lelket a mentők kiérkezéséig. Folyamatosan fogta a kezét és azt mondogatta neki, hogy ne figyeljen a fájdalomra.

A fiatal férfit 3 órán át műtötték, a gerincébe adott injekcióval, éber állapotban. Másnap az ismeretlen megmentő a kórházban is meglátogatta, és vitt neki a saját termesztésű erős paprikájából.

Zoltán majd 1 évig kereste a férfit, mert utána nem bukkant fel többet. A napokban írt rá a lánya az interneten, hogy az édesapja volt a névtelen segítő.

Találkoztunk, az otthonában beszélgettünk. Mint kiderült, régen ő is motoros volt

– árulta el Zoltán a hős megmentőjéről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top