Életmód

Négyszáz éves hagyományt tiltanának be az állatvédők

Felvonultak a PETA aktivistái Pamplonában, hogy a bikaviadalok ellen tiltakozzanak. A 9 napos San Fermín Fesztivál pénteken kezdődik.

Július hatodikán kezdődik a spanyol Pamplonában az évszázados hagyományokkal rendelkező San Fermín Fesztivál, amelyet több bikafuttatással ünnepelnek. A fesztivál előtt állatvédők tüntettek a bikaviadalok betiltásáért.

1591 óta rendezik meg Spanyolországban a San Fermín Fesztivált Pamplona város védőszentjének tiszteletére. A kilencnapos fiesztán számos bikaviadalt rendeznek.

A bikaviadalok betiltását követelik az Emberek az Állatokkal Való Etikus Bánásmódért (PETA) nevű állatvédő szervezet aktivistái az észak-spanyolországi Pamplonában – MTI/AP/Alvaro Barrientos

A fesztivál előtti napon az Emberek az Állatokkal Való Etikus Bánásmódért (PETA) nevű állatvédő szervezet aktivistái jelentek meg a spanyol városkában, hogy a bikaviadalok betiltását követeljék.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top