Életmód

Haldoklót mentett meg kézrátétellel a kunszentmiklósi prédikátor

Ifjabb Farkas Ferenc azt mondja, ilyenkor tetőtől talpig betölti Isten szelleme, a gyülekezetében pedig csodás gyógyulások történnek.

Egyre több a híve a kunszentmiklósi Immanuel Gyülekezetnek, amelynek vezetőjét Isten szónokának hiszik, és videóban örökítik meg a csodatéteményeit – írja a Bors.

A gumiabroncsgyárban dolgozó ifjabb Farkas Ferenc vallásos családban nőtt fel, több vallási csoportot és gyülekezetet megjárt. Szerette volna a hitét másokkal megosztani, ezért eleinte a családjával gyűltek össze minden héten imádkozni. Aztán egyre többen csatlakoztak hozzájuk, előfordul, hogy nyolcvanan vannak.

Mi­kor prédikálok, egy belső hang diktálja, mit mondjak az embereknek. Ilyenkor Isten beszél belőlem a hívekhez

– mondta Farkas Ferenc, aki gumimedencében kereszteli meg a gyülekezetbe betérőket.

Arról is beszélt, hogy a gyülekezetben megtérnek a kábítószeresek, az alkoholisták, a tolvajok. Kézrátétellel is gyógyít, akár a rákot is, az átéltek hatására gyakran összeesnek az emberek. Legnagyobb csodaként azt említi, hogy megmentett egy haldokló asszonyt.

Mikor hittel odaállunk egy beteghez, és ráteszem a kezemet, Isten szelleme betölti az embert, és Jézus által csodák történnek.

A prédikátor titokzatos nyelven imádkozik, érthetetlen szavakat mormol kántálás közben. Azt mondta, ilyenkor tetőtől talpig betölti Isten szelleme, ez olyan ajándék, ami csak keveseknek adatik meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top