Életmód

Megható posztban írt a fogyatékkal élő vendégekről egy bártulajdonos

Miután egy apuka megkérdezte, bemehet-e e bárba tolószékhez kötött fiával, a bár tulaja úgy érezte, valami nagyon nincs rendben a világgal, ha ez egyáltalán kérdésre szorul. Egy posztba öntötte az érzéseit.

Egy Stephen Adams nevű édesapa tolószékes fiával, Matthew-val szeretett volna asztalt kapni egy sheffieldi bárban, a The Barrel Chapeltownban. Az apuka hozzászokott, hogy a fiát nem minden vendéglátóhely fogadja szívesen, ezért mielőtt leültek volna, megkérdezte a bár tulaját, hozzájárul-e.

Steph Tate, a hely tulajdonosa nem hitt a fülének: miért kérdezi egyáltalán meg a férfi, hogy leülhet-e? Az apuka ezután elmagyarázta, hogy fogyatékkal élő kisfia néha hangoskodik, és mutogat, emiatt pedig már több helyről kitessékelték őket. A bártulajdonos nő ezután úgy érezte, egy Facebook-posztban kell kiöntenie a lelkét.

„Nem lejáratni szeretném az apukát, aki tegnap bejött hozzám, csak egész éjszaka ezen gondolkoztam, mennyire borzasztó, hogy egy szülő úgy érzi, nem kívánatos vendég a gyermeke. Engem nem érdekel, akárhány asztalt kell átrendeznem, hozzám bátran jöhet mindenki. Ha pedig egy vendég tiszteletlen megjegyzést tesz a fogyatékkal élőkre, őt fogom távozásra kérni.”

Steph Tate

A nő posztja hamar bejárta a netet, és rengetegen megosztották, hogy minél többen elgondolkodhassanak azon, hogy mennyi plusz tolerancia férne rá a társadalomra.

boredpanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top