Életmód

A főnök irtó bunkó volt a fiát ápoló beosztottjával, végül őt rúgták ki

Nem tetszett neki, hogy az alkalmazottja bemegy a kórházba a fiához, ezért kirúgással fenyegette őt. Végül ő húzta a rövidebbet.

Crystal Reynolds Fisher a michigani Albionban dolgozik egy benzinkúthoz tartozó boltban. 18 éves fia, Jason ritka vérmérgezést kapott, ami miatt lélegeztetőgépre kapcsolták a kórházban. Amíg kicsit jobban nem lesz, Fisher mellette akart lenni a kórházban. Ezt meg is üzente a főnökének.

Csakhogy a főnöke, Dawn egyáltalán nem reagált megértően. „Itt mi nem így intézzük a dolgokat – írta. – Ha nem jössz munkába, úgy veszem, hogy felmondtál.” Fisher még próbálta győzködni a főnökét arról, hogy teljesen természetes, ha az életveszélyben lévő fia mellett szeretne tölteni pár napot, miközben az állását is megtartaná, de a főnöke hajthatatlannak mutatkozott.

Crystal Reynolds Fisher és fia (forrás: Crystal Reynolds Fisher Facebook)

Fisher története végül bekerült a hírekbe, a levélváltást mintegy 70 ezren osztották meg. Fisher cége megkereste a nőt, és biztosították róla, hogy minden támogatást megadnak neki, amíg a fia jobban nem lesz, valamint közölték, hogy kirúgták a bunkó üzletvezetőt. (Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top