Életmód

Ezt a nőt másfél éve sodorta el az ár, most élve előkerült az akkori ruhájában

Csodával határos történet vagy jól kitalált átverés? Egyelőre úgy tűnik, Nining Sunarsih előkerülése az előbbi csoportba tartozik.

Az 52 éves indonéziai Nining Sunarsih másfél éve tűnt el Jáván, Sukabumin töltött vakációja alatt. Úszás közben egy hatalmas hullám sodorta el. Egy héttel később a közelben találtak egy összeroncsolódott holttestet, amelyet a család nem azonosított be Sunarsih testeként, és a DNS-vizsgálatok szerint sem ő volt az, a hatóságok mégis lezárták a nyomozást, és Sunarsihet halottnak nyilvánították.

Az ágyon Nining Sunarsih (forrás: Tribun News)

A nő nagybátyja azt állítja, idén nyáron, nem sokkal ezelőtt álmot látott, amelyben Sunarsih hívta őt magához. Az álomban Palabuhanratu partvidékén találkoztak. Június 30-án a család néhány tagja el is utazott oda. Eleinte nem találták Sunarsihet, vasárnap éjjel azonban meglett: a parton hevert eszméletlenül, ugyanabban a ruhában, amelyben másfél éve eltűnt. Kórházba vitték, egyelőre nem tudta elmondani, mi történt vele.

(Oddity Central)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top