Életmód

Egyedi MeToo kampányt indított egy tetoválóművész

Elege lett abból, hogy sok tetoválóművész kihasználja a fiatal lányok naivságát és befolyásolhatóságát.

A Harvey Weinstein filmproducer miatt az USA-ból kirobbant MeToo mozgalom mintájára indított Instagram-kampányt egy brit tetoválóművész, akinek elege lett abból, ahogy a híres tetoválók kihasználják fiatal lányok sérülékenységét.

Azt mondja, hogy Nagy-Britannia-szerte 10-12 ilyen művészről tud, és a saját üzlete közvetlen közelében is 3-4 olyan tetováló tevékenykedik, aki meztelenségért vagy szexuális szolgáltatásért cserébe csinált már ingyen tetoválást csinos fiatal lányoknak.

Képzeld el, hogy nagyon sérülékeny állapotban vagy, mert éppen elhagyott a pasid, vagy meghalt egy családtagod, és a fájdalmad feldolgozására, esetleg örök emlékként szeretnél egy tetoválást csináltatni. És akkor jön egy undorító férfi, aki kihasználja ezt, aki nemcsak a bőrödön, hanem a testeden is ott hagyja a nyomát

– nyilatkozta Alex Bage tetoválóművész, aki több kuncsaftjától is tud konkrét esetekről, illetve az Instagram-oldal elindítása után egyre több üzenetet kap, amelyben fiatal lányok mesélik el neki kihasználásuk történetét. 

 

(Forrás: Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top