Életmód

Durva csúfolás tárgya lett a neten a fiatal lány arca

Crystal Hodges az arcán bőrhibával született, amelytől arca egyik felén vörös színű volt a bőr. Gyerekként nem érte emiatt bántás, ám fiatal felnőttként meg kellett tapasztalnia, hogy mennyire kegyetlenek az emberek.

Egy nap, amikor a 26 éves Crystal Hodges hazaért az egyetemről, és bekapcsolta a laptopját, döbbenten szembesült azzal, hogy valaki felrakta a képét, és az arcán lévő bőrhibájából mémet csinálva csúfolja. A fiatal lányt egyrészt sokkolta egyetemista társai kegyetlensége, másrészt soha nem gondolt magára úgy, mint akit kívülről ennyire csúnyának látnak az emberek. 

 

Az eset után azonban sokkal sérülékenyebb lett, és rövid időre letargikus állapotba zuhant. Végül azonban éppen a saját esetéből sikerült erőt merítenie.

Crystal addig is tartott önkéntesként érzékenyítő órákat a kaliforniai iskolákban, most azonban a vele történtek után még jobb példákat tudott mondani a gyerekeknek az online bántalmazásról és az emberek különbözőségének tiszteletben tartásáról. 

(Forrás: Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top