Életmód

Elképesztő átalakuláson ment át az anorexiából meggyógyult lány

Sokáig csak vízen és rágógumin élt a fiatal lány.

A svéd Amanda Kristiansen mindössze 11 éves volt, amikor hosszú küzdelme elkezdődött az anorexiával. Az akkor teljesen normális kinézetű, de félénk és szorongó tinédzser úgy gondolta, hogy több barátja lesz, ha sovány lesz. Először csak az édességekről mondott le, majd ahogy egyre jobban belelendült a fogyókúrába, hamarosan már csak rágógumin és ásványvízen élt. 

Már csak 33 kg volt, amikor családja könyörgésére végre maga is felismerte, hogy változtatnia kell, különben belehal étkezési zavarába. Újra elkezdett normálisan étkezni, ezzel párhuzamosan pedig új szenvedélyt talált: a súlyemelést. A most 18 éves Amandára nem ismerne rá, aki néhány évvel ezelőtt ismerte meg. Izmos, fiatal, egészséges lány, teljesen normális súllyal. Még most sincsen teljesen megelégedve az alakjával, de már sokkal jobban ura bizonytalanságának, és az anorexiát legyőzve több új barátra is szert tett. 

(Forrás: Dailymail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top