Életmód

Erről az egy dologról mondott le a túlsúlyos lány, aztán 30 kilót fogyott

A 22 éves lány a pizzának mondott búcsút, de azt mondja, megérte az áldozat.

Laura Jarvis mindig is egészséges, normál testalkatú lány volt, sőt nagy mellei és karcsú dereka természetes homokóra alkatot kölcsönzött neki. A lány 18 évesen kezdett dolgozni első munkahelyén, egy pizzériában – itt változtak meg a dolgok.

Laura úgy rászokott a gyorsétteremi kajára és a pizzára, hogy két év alatt megkétszerezte a testsúlyát: 103 kilóra hízott, köszönhetően az étrendjének. „Egy évig mindennap megettem egy 25 centis pizzát pepperonival és dupla sajttal. Ez volt a vacsora, az ebéd pedig csirkefalatok krumplival.”

A fordulópontot az jelentette, mikor a 22 éves lány meglátta magát várandós barátnője mellett: nem akarta elhinni, mennyivel nagyobb darab nála. Laura ugyanakkor nem kezdett őrült diétába: mindössze a pizzáról mondott le, amit teljes kiőrlésű wrappel, paradicsomszósszal, sovány sajttal, sonkával és spenóttal fogyaszt. Az eredmény? Hihetetlen, de ez az apró változtatás mínusz 30 kilót jelentett. A lány azt mondja, idén nyáron először végre a bikinit is fel meri majd venni.

dailystar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top