Életmód

Fél napra a kocsiba zártak egy 3 évest

Legalább valaki vele is foglalkozik.

A Seminole Megyei Seriff Hivatala szívmelengető fotót osztott meg a közösségi médián. A képen Bill Dunn seriffhelyettes szorít magához egy szőke kislányt egy plüssunikornissal. A hároméves gyermeket Dunn múlt héten mentette ki egy túlhevült kocsiból.

A kislány úgy került az autóba, hogy az anyja, a 33 éves Casey Dyan Kelley még előző este kocsikázni indult a három gyermekével: a cél az egyik helyi szeszbolt volt, ahonnan hazatérve két idősebb gyermekét és a vásárolt termékeket be is vitte a házba, a legkisebbről azonban megfeledkezett.

Az anya másnap reggelig észre sem vette a hibáját – ekkor értesítette a rendőrséget, hogy eltűnt a lánya. Addigra a szomszédok is szóltak a hatóságoknak, így mikor Dunn a helyszínre érkezett, könnyen megtalálta az addigra már mintegy 12 órája a kocsiban hagyott, eszméletlen kislányt.

Gyorsan kiemelte a felhevült autóból, légkondicionáló alá tette, és próbálta magához téríteni. Ahogy látta, hogy valamelyest lehűlt a gyerek, a közeli kórházba rohant vele.

Az anyát kiskorú gondatlan veszélyeztetése miatt őrizetbe vették, de az édesapa nagyon megkönnyebbült, mikor meghallotta, hogy a seriffhelyettes mit tett. 

(via Yahoo)

Kiemelt képünk: Seminole County S.O. /Twitter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top