Életmód

Hiába könyörög mellei kisebbítéséért a fiatal nő

Egy fiatal skót nő évek óta könyörög az állami egészségbiztosítónak, hogy fedezze mellkisebbítési költségeit. És elsősorban nem esztétikai okokból szeretné annyira a műtétet.

Bár a nők többsége mellei nagyobbításáért tenne meg mindent, akad olyan nő is a világon, akinek valóságos kínszenvedést okoz extra nagy méretű melle. A 32 éves Jenna Todd mellei 16 évesen kezdtek el hatalmasra nőni. Azóta céltáblája férfiak ízléstelen poénjainak, azonban nem ez az egyetlen baja extra nagy méretű kebleivel. Egy vagyont kell elköltenie speciális fehérneműboltokban, hogy extra nagy kosarú melltartót rendelhessen, és állandó, kínzó hátfájás gyötri a cipelt nagy súlytól.

Ennek ellenére a skót egészségügyi ellátórendszer nem akarja engedélyezni Jenna mellkisebbítő műtétét. A hivatalos indoklás szerint ugyanis azt csak kóros testaránytalanság esetén, illetve akkor lehetne engedélyezni, ha az egyik melle feltűnően kisebb lenne, mint a másik. Az orvosok is csak azt tudták eddig tanácsolni Jennának, hogy diétázzon, pedig a nő eddig sem volt túlsúlyos. A drasztikus fogyás egyáltalán nem csökkentette Jenna mellméretét, ráadásul bulimia alakult ki tőle a fiatal nőnél.

(Forrás: The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top