Életmód

A vakságot kockáztatta kékre tetovált szemeiért

Egy 23 éves ausztrál lány több mint 50 különböző tetováláson és kisebb testmódosító műtéten van már túl. Legutóbb pedig még a szeme világát is kockára tette, csak hogy kék színűre festethesse szemgolyója környékét.

Amber Luke 16 éves kora óta több mint 6000 fontot költött már különböző tetoválásokra és testplasztikákra. Számtalan testrajza mellett megnyújtatta és piercinggel feszítette szét például a füleit és szétvágatta a nyelvét, hogy minél extravagánsabban nézhessen ki.

Minden eddigi közül azonban a legutóbbi volt a legveszélyesebb beavatkozása, ugyanis Amber elhatározta, hogy kékre festeti a szemgolyói körüli üvegtestet. A fájdalmas procedúra során négyszer fecskendeztek színezőfestéket mindegyik szemgolyóba, és a beavatkozás után Amber három hétig nem látott. Ennek ellenére azt állítja, hogy abszolút megérte a kockázat, mert végre úgy érzi, valóban különlegesen néz ki. A következő lépés fogai vékonyítása és hegyesítése lesz, mert azt szeretné, hogy minél jobban hasonlítson a kinézete egy vámpíréhoz. 

(Forrás: Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top