nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
A vakságot kockáztatta kékre tetovált szemeiért

A vakságot kockáztatta kékre tetovált szemeiért

Egy 23 éves ausztrál lány több mint 50 különböző tetováláson és kisebb testmódosító műtéten van már túl. Legutóbb pedig még a szeme világát is kockára tette, csak hogy kék színűre festethesse szemgolyója környékét.
Avatar
nlc
f Ajánlom

Amber Luke 16 éves kora óta több mint 6000 fontot költött már különböző tetoválásokra és testplasztikákra. Számtalan testrajza mellett megnyújtatta és piercinggel feszítette szét például a füleit és szétvágatta a nyelvét, hogy minél extravagánsabban nézhessen ki.

Minden eddigi közül azonban a legutóbbi volt a legveszélyesebb beavatkozása, ugyanis Amber elhatározta, hogy kékre festeti a szemgolyói körüli üvegtestet. A fájdalmas procedúra során négyszer fecskendeztek színezőfestéket mindegyik szemgolyóba, és a beavatkozás után Amber három hétig nem látott. Ennek ellenére azt állítja, hogy abszolút megérte a kockázat, mert végre úgy érzi, valóban különlegesen néz ki. A következő lépés fogai vékonyítása és hegyesítése lesz, mert azt szeretné, hogy minél jobban hasonlítson a kinézete egy vámpíréhoz. 

(Forrás: Metro)

Megosztás Facebookon