Életmód

Szendvics miatt őrjöngött egy WizzAir-utas

Kikészült az egyik utas, miután rossz szendvicset szolgáltak fel neki a repülőn.

A Wizz Air Londonból Macedóniába tartó járatán elszabadult a pokol, amikor egy középkorú, muszlim férfi azt hitte, hogy a rendelt, 4.50 fontba kerülő pulykasonkás szendvicse (turkey ham) helyett sertéshúsosat kapott, amit a vallása miatt nem ehet meg.

Annyira feldühödött a 20 éve Angliában élő koszovói utas, amiért sertéshúsosat szolgáltak fel neki tévedésből, hogy elképesztő patáliát csapott, borzasztó hangnemben beszélve az egyik stewardesszel, azt állítva, hogy nem tiszteli a vallását. Pedig valójában a pulykás szendvics csomagolásán feltüntetett ham szó zavarta meg,

Később már többen is próbálták megnyugtatni a férfit, hogy nincs sertéshús az ételében, de az utas továbbra is folytatta dühös kitörését, és követelte vissza a pénzét.

A WizzAir szóvivője utólag közleményben megerősítette, hogy a muszlim utasnak felszolgált szendvics tényleg nem tartalmazott sertéshúst.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top