nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Cukiság! A rendőrség pótolta a kisfiú elveszett plüssállatát

Cukiság! A rendőrség pótolta a kisfiú elveszett plüssállatát

Édesanyja segítségével írt levelet a kisfiú a rendőrségnek, válaszra azonban nem számítottak.
NLCafé
f Ajánlom

Egy 4 éves, brooklyni kisfiú, Will Ketcher kedvenc plüssgepárdja, Roger kirepült a autó ablakán, miközben a család West Greenwich közelében, az autópályán haladt. A forgalmi helyzet túl veszélyes volt ahhoz, hogy megálljanak megkeresni a játékot. A fiúcska azonban nagyon szomorú volt a plüssállat elvesztése miatt, ezért édesanyja segítségével levelet írt a Rhode Island-i  rendőrségnek, hogy segítsenek megkeresni. Az anyuka nem számított válaszra, ám Lawens Fevrier őrmesternek a saját gyerekei jutottak eszébe, amikor elolvasta a levelet.

A rendőrök épp ezért ki is mentek a helyszínre körülnézni, ám sajnos nem találták meg az elvesztett játékot. Pár hónappal később azonban Ketcherék egy csomagot kaptak a rendőrségtől, melyben egy új plüssgepárdot és egy Willnek címzett levelet találtak.

„A Rhode Island-i rendőrség nevében sajnáljuk, hogy Roger elveszett, napokig kerestük az autópályán, de nem találtuk meg.  Viszont találtunk egy másik gepárdot, amely az autópályán sétált. Azt mondta, hogy új otthont keres a Nagy Almában, és mi rád gondoltunk. Mielőtt elküldtük volna neked, rendőrtisztté avattuk, így ő az első gepárd rendőrtiszt a Rhode Island-i rendőrség történetében” – írták.

Will az új gepárdot Rhodynak nevezte el a rendőrség tiszteletére.

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon