Életmód

IBS-beteget alázott meg a pincérnő

Állítólag nem volt szándékos.

A sheffieldi Billie Geena szigorú diétán van. Nem valamiféle fogyókúratrend vagy furcsa hóbort az oka, hanem az, hogy irritábilis bélszindrómában (IBS) szenved.

Az IBS az emberek mintegy 20%-át sújtja, és változatos hasi panaszokkal jár: puffadás, székrekedés, hasmenés, gyomorégés stb. Éppen azért az IBS-betegeknek kemény diétát kell tartaniuk, ha el akarják kerülni a tünetek kiújulását.

Fotó: Billie Geena/Twitter

Billie ennek tudatában látogatott el az Amigos Mexican Kitchen nevű étterembe, és sügért rendelt, kérve, hogy ne legyen benne hagyma, fokhagyma vagy tej. Minden rendben ment, amíg ki nem jött a számla, rajta a következő szöveggel: „hagyma, fokhagyma, tej nélkül, haha”.

Billie a Twitteren így kommentálta az esetet: „Az étkezéssel kapcsolatos legnagyobb félelmem valóra vált. Nem direkt vagyok válogatós, de muszáj tartanom a diétámat, különben beteg leszek. Ha meg tudnám enni, megtenném.”

Amint kiderült, a pincérnő nem tudta, hogy a szöveg kikerül a számlára, csak a séfnek szánta, amolyan belsős tréfaként. Az étterem elnézést kér a történtekért, és a vezető szóbeli figyelmeztetésben részesítette a pincérnőt.

(via Mirror)

Kiemelt képünk: Billie Geena/Twitter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top