Életmód

Rabosították a szexuális zaklatással vádolt tyukodi polgármestert

A falhoz szorította és fogdosta az anyakönyvvezetőjét, aki feljelentette.

Rabosította a rendőrség Czibere József tyukodi polgármestert az anyakönyvvezetője, Németh Kiss Pálma feljelentése nyomán indult büntetőügyben – írja a Blikk.

Az özvegyasszony még tavaly júniusban jelentette fel főnökét, mivel a nő állítása szerint a polgármester folyamatosan zaklatta őt szexuálisan. Még tavaly októberben az RTL Klub híradójának számolt be arról, hogy férje halála után, májusban az irodájában rátört, majd a falhoz nyomva molesztálta őt a település vezetője:

Odalépett hozzám, megfogta a jobb karomat, a lábamhoz dugta a lábát, elkezdte ott dörzsölni, a vállamra rakta előbb a kezét, utána a hátamat és hátulról a mellemet is fogdosta. Teljesen rámkattant, mint egy őrült vadkan, teljesen felhevülve

– mesélte el az esetet.

Az ügy a csengeri rendőrkapitánysághoz került, ám februárban lezárták az ügyet, mondván: nem történt bűncselekmény. Németh Kiss Pálma azonban nem hagyta annyiban: panaszt nyújtott be a nyomozás lezárása miatt, aminek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség helyt is adott, és elrendelte a nyomozás folytatását. A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság az asszony kihallgatása után a polgármestert is beidézte, akit rabosítottak is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top