Életmód

Szerelem első látásra 36 év korkülönbséggel

A teljes ismeretségi körük ítélkezik.

A 24 éves fodrásztanuló, Samantha Crosby először egy bárban találkozott Maxie Mills-zel, aki éppen gitáron játszott a közönségnek. Azonnal felkeltette az érdeklődését, és a kémia is jól működött, egyetlen probléma volt: Maxie most töltötte a hatvanat.

Ahogy elkezdtek beszélgetni, kiderült, hogy ugyanúgy szeretnek kirándulni, és hogy rengeteg közös vonásuk van, és hamarosan mindkettőjük számára világossá vált, hogy romantikus érzéseket táplálnak egymás iránt.

Persze mindkettőjüket zavarta, hogy Maxie gyerekei 10-15 évvel idősebbek Samanthánál, vagy hogy Samantha édesanyja fiatalabb, mint a lány új lovagja, de most, fél évvel az első találkozásuk után mindketten nagyon boldogok a párkapcsolatban.

Fotó: Samantha Crosby /Maxie Mills Facebook.

„Azt hiszem, ő az eddigi legrendesebb barátom – mondja Samantha. – Mind anyagilag, mind érzelmileg segít, és jól bánik velem.”

A barátaik és a családjuk azonban elég rosszul viseli a kapcsolatot. Samantha társasága azon viccelődik, hogy Sam egy nagypapával randizik, Maxie pedig a barátai legnagyobb részének még meg sem merte mutatni Samanthát. 

(via Yahoo)

Kiemelt kép: Samantha Crosby /Maxie Mills Facebook.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top