nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
300 métert zuhant a nászútján, túlélte

300 métert zuhant a nászútján, túlélte

Tökéletes nászútnak indult az újdonsült házaspár alaszkai hegymászása, amíg a nő le nem zuhant több száz méter magasból.
NLCafé
f Ajánlom

A 29 éves Magdalena Czarnecka és férje, Michael Wangrat az alaszkai Denali West Buttress útvonalán mászott, amikor a nő 300 méter magasból egy szakadékba zuhant. A lengyel pár mindkét tagja tapasztalt hegymászó, soha nem történt még hasonló baleset egyikükkel sem.

A nászutat egy év hosszúságúra tervezték, de tíz nap lett belőle a nő balesete miatt. A hatóságok szerint Czarnecka bele is halhatott volna a zuhanásba, csak a szerencsén múlt, hogy ez nem történt meg. Miután fél óráig eszméletlenül feküdt, magához tért, de a mentő csak másnap jutott el hozzá. Azonnal kórházba szállították, ahol négy órás sebészeti beavatkozást végeztek rajta.

Czarnecka szerint a baleset bebizonyította, hogy a megfelelő férfihez ment hozzá. Míg a nő két hétig a kórházban a feküdt, Wangrat minden éjszakát mellette töltött földön, egy hálózsákban és a szerencsétlen baleset csak még erősebbé tette a kapcsolatukat.

Yahoo Lifestlye

Megosztás Facebookon