nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Gigafogyás: 127 kilót dobott le 2 év alatt

Gigafogyás: 127 kilót dobott le 2 év alatt

Borzasztóan egészségtelen életmódot folytatott, majd szépen lassan elhagyta rossz szokásait a férfi, és életmódváltásba fogott.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Dorsetben élő, 31 éves Shaun Carrington drámai átalakuláson esett át az utóbbi két évben. Bár a férfi soha nem volt vékony, 2011-ben elkezdett kicsúszni a kezei közül az irányítás. Egész nap csokoládét, tortát és szénsavas italokat fogyasztott, mellé olykor még a fagylalt és a keksz is becsúszott.

Shaun odáig jutott egészségtelen életmódjával, hogy 8XL-es ruhákat kellett hordania. Ekkor már komoly egészségügyi problémákkal küzdött, nem kapott rendesen levegőt, és ízületi fájdalmak gyötörték.

„Már a legkisebb dolgok is nagy küzdelmet jelentettek. Nem volt energiám, csak ültem egész nap a munkahelyemen, és arra vártam, hogy hazajöhessek és lehuppanhassak a tévé elé.”

Végül Shaunt az édesanyja bírta rá a változtatásra, először is arra, hogy orvoshoz forduljon. A nő is súlyproblémákkal küzdött korábban, de sikeresen lefogyott az úgynevezett Slimming World-diétával, ezért arra ösztönözte Shaunt, próbálja ki ő is.

Bár a férfi kezdetben félt, hogy nem tud lemondani a gyorsételekről, szépen lassan elhagyta őket, és egészséges táplálékokra, valamint rendszeres mozgásra cserélte le egészségtelen életmódját. Amióta Shaun úgy döntött, változtat, hatalmas változáson ment át, 127 kilót dobott le magáról.

Daily Star

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon