Életmód

Ez a blogger bebizonyítja, hogy a fogyatékkal élők is lehetnek divatosak

Szerencsére egyre több fogyatékkal élőt alkalmaz a divatipar, bár még mindig nem eleget.

Sajnálatos, de még mindig sok gátat kell ledönteni a divat világában is. Míg az egyes reklámokban, kampányokban csak most kezdenek feltűnni a teltebb nők, a hidzsábot viselők vagy a fogyatékkal élők, addig az Instagram szerencsére tele van velük. 

A testpozitív eszmét hirdetők egyike, Sophie Bradbury-Cox azt reméli, hogy színes, vidám megjelenésével más kerekesszékeseket is inspirálni tud. A nő szereti megosztani divat iránti érdeklődését és rajongását, és azt reméli, ezzel más, fogyatékkal élő divatrajongók számára is változást hozhat, és ösztönözni tudja őket.

Fruity Friday’s (in the bloody rain) 🍓🍌

• Sophie Bradbury-Cox • (@fashionbellee) által megosztott bejegyzés,

„Meg akarom mutatni más fogyatékkal élő embereknek, hogy nincsenek korlátok, viseljenek bármilyen ruhát, ami boldoggá teszi őket!”

Sophie szeretné emlékeztetni a márkákat arra, hogy a fogyatékkal élők léteznek, és ők is szeretnének jól öltözködni, széles kínálatból választani, tehát a márkáknak mindenki számára elérhetővé kell tenniük a darabjaikat. 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top