Életmód

Övcsatja miatt támadja a net Donald Trump fiát

Nem mindennapi kiegészítővel pózol Instagramján Donald Trump Jr. A férfias dolgokért rajongó elnökcsemete el van ájulva legújabb szerzeményétől.

Az ifjabb Donald Trump nem a golfpályán ütöget hétvégén apjához hasonlóan, hanem inkább vadászgat, horgászgat, vagy éppen fát aprít. Viszont ő is nagyon szereti a közösségi médiát, fenti tevékenységeiről többször posztol Instagramján is.

Oda került fel a lenti fotó is, amelyen Trump Jr. legújabb, divatos kiegészítőjével pózol: egy övcsatba épített 22-es kaliberű pisztollyal.

Forrás: https://www.instagram.com/donaldjtrumpjr/

„Kicsit koszos lettem szórakozás közben, de meg kellett mutatnom a világ legjobb övét. Új távlatokat nyit meg” – írja Trump az Instagramon, megosztva 3 fényképet apró játékáról.

Az ifjabb Dondald Trump a Freedom Arms pisztolyát hordozza az övén, amelyet egészen 1989-ig gyártottak, de másodlagos forrásból az interneten még beszerezhető. Az Egyesült Államokban több fegyvergyártó is készít miniatűr, könnyen elrejthető fegyvert.

Pont ez generálja a vitát az interneten: vajon rejtett fegyverviselésnek minősül-e az övcsatban hordott fegyver? Mert attól, hogy úgy néz ki, mint egy divatkellék, nem jelenti azt, hogy ne tartozna a fegyverviselési törvény alá, különösen azokban az államokban, ahol tiltott a nyílt fegyverviselés. A gyártók is azt javasolják, mindenki alaposan tanulmányozza át az adott állam erre vonatkozó szabályozását.

Forrás: https://www.instagram.com/donaldjtrumpjr/

Akárhogy is van, Trump nem sétálhatna az emberek között derekán ezzel az övvel New York államban, ahol az Instagram információi szerint a kép készült. Az állam egyike azoknak, ahol elég egyértelműen fogalmaz a törvény a nyílt fegyverviselést illetően.

Valószínűleg Trump csak 171 hektáros birtokán viselte a pisztolyos övcsatot, amelynek hangja senkinek sem tűnne fel az erdőben, ha elsütnék.

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top