Életmód

Őszinte fotók: a bikinimodell megmutatta szülés utáni testét

Több ezer férfi Instagram-követőt vesztett szülése után az egykori bikinimodell, de nem bánja.

Hannah Polites egykori bikinimodell 5 évvel ezelőtti és gyermeke születése utáni képeket posztolt magáról, hogy megmutassa, szülés után, a megereszkedett bőr ellenére is nézhet jól ki egy nő.

Bár ezt nem mindenki gondolja így, Hannah elmondása szerint több ezer férfi követőt vesztett a szülése után. Sok kommentelő szerint viszont éppen hogy most néz ki jól az egykori bikinimodell, civil foglalkozását tekintve szülésznő. 

Modellként folyamatosan éheztette magát, rengeteg kardioedzésre járt, és 38 kg-os súlyával még mindig nem volt teljesen megelégedve. Most 46 kg-t nyom, annyit eszik, amennyit kíván, és kardioedzések helyett erősítő gyakorlatokat csinál, illetve pilatesre jár.

Azt mondja, soha ilyen jól nem érezte magát, a testére pedig minden terhesség során kialakult szépséghibája ellenére is nagyon büszke. Igaz, több kommentelő azt is megjegyezte, hogy a posztolt előtte-utána képeken nem nagyon látszik lógó bőr, és nem is igazán értik, hogy mi Hannah problémája az új testével.

(Forrás: Dailymail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top