Életmód

Egy fogadalom miatt házasodtak össze az 50 éves szerelmesek

A páros még a gimi alatt szeretett egymásba, ám mikor a fiú leérettségizett, szétváltak az útjaik. Szem elől sosem tévesztették egymást, évtizedekig a legjobb barátok voltak.

„A mi kapcsolatunk nagy, gimis szerelemnek indult” – idézi a Today.com amerikai hírmagazin Kimberley Deant, aki a közelmúltban fogadott örök hűséget legjobb barátjának, Ronnak. Hozzátette, ő épp csak elkezdte a gimnáziumot, mikor megismerte a végzős Ront, és azonnal beleszeretett. „Egy évig jártunk együtt, aztán Ron leérettségizett, és szakítottunk.”

Az 54 éves Ron Palmer se felejtette el ezt a pillanatot. Elárulta, azért szakított akkor Kimberley-vel, mert szerette volna kiélvezni a fiatalságát, és nem akart úgy főiskolára menni, hogy barátnője van. „Annak ellenére, hogy szakítottunk, nem távolodtunk el egymástól Kimberley-vel. A legjobb barátok maradtunk, olyannyira, hogy ha valamelyikünknek véget ért a kapcsolata, azonnal egymást hívtuk.

esküvő fogadás szerelem

Kép forrása: Today.com

Az egyik telefon alkalmával Kimberley és Ron megfogadta, hogy ha 50 éves korukban egyiküknek sincs még párja, összeházasodnak. „Aztán úgy alakult, hogy végül egyikünk se tudott megállapodni, így valóra váltottuk az egymásnak tett ígéretünket. Viccnek indult a dolog, de a házasságot és az egymás iránti elköteleződést mindketten nagyon-nagyon komolyan gondoljuk” – mondta Kimberley, majd hozzátette, igazából nagyon szereti Ront, így a világ legszerencsésebb emberének érzi magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top