Életmód

Ez a srác 10 ezer gyereknek segített Pókembernek öltözve

Hihetetlen, hogy miért csinálja!

2014 elején Ricky Mena élete mélypontján volt. Egy barátja kanapéján húzta meg magát, nem kapott munkát, és fogalma sem volt róla, hogy mihez kezdjen az életével. Aztán álmában találkozott elhunyt nagymamájával.

A nagyi egy régi filmvetítő géppel egy különös videót mutatott Rickynek. A filmen egy Pókembernek öltözött férfit látott, aki éppen egy gyermekkórház felé tartott, ahol több ezer gyereket gyógyítottak. „Viccelődve, fotózva, játékokkal ment végig a kórtermeken” – meséli Ricky.

Fotó: Ricky Mena/Facebook.

Álmában megkérdezte nagymamáját, hogy mi köze van ennek a videónak hozzá, Rickyhez, mire az asszony így felelt: „Ez te vagy, és amikor felkelsz, ezt fogod tenni.”

Fotó: Heart of a Hero/Facebook

És így is lett, Ricky immár 4 éve hivatásos Pókember. Eladta az autóját, megvette belőle az első jelmezét, és négy év alatt közel tízezer beteg gyermeket látogatott meg, lett egy „Heart of a Hero” (Hősszív) nevű nonprofit egyesülete, amely az általa meglátogatott beteg kisgyermekek történeteit népszerűsíti.

Fotó: Heart of a Hero/Facebook

Így talán egy kicsit könnyebb elhinni, hogy szuperhősök tényleg léteznek!

(via Bored Panda)

Kiemelt képünk: Heart of a Hero/Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top