Életmód

30 kilót fogyott, hogy nővérként dolgozhasson

Minden fiatal lány szeretne jól kinézni, de viszonylag kevés az olyan huszonéves, aki azért fogy le, hogy minél jobb lehessen a munkájában.

A húszéves Abbie minden vágya volt, hogy nővérként dolgozhasson, de azt is tudta, hogy közel 100 kg-os testsúlyával nem fogja bírni a 12 órás kemény kórházi műszakokat. A fogyás megkezdése előtti utolsó csepp a pohárban az volt számára, amikor tavaly előtt karácsonykor nem fért bele barátja ajándékába, egy XL-es méretű, egyedi kialakítású melegítőnadrágba.

Ráadásul nemcsak otthon érte megaláztatás, hanem még akkor is, amikor megpróbálta visszacseréltetni a nadrágot. Kiderült ugyanis, hogy ennél nagyobb méretet nem gyártanak. 

 

Abbie ekkor csatlakozott egy fogyókúrás klubhoz, és a szigorú diétás étrenddel, valamint a rendszeres mozgással hamarosan olvadni kezdtek róla a kilók. 2017 januárja óta közel 30 kg-tól szabadult meg, és 5 számmal kisebb ruhákat hord.

Továbbra is rendszeresen sportol, és nagyon odafigyel a táplálkozására. És hogy ne essen kísértésbe, kevesebbet jár el vacsorázni a barátnőivel. De azért van, ami az ő életében is változatlan maradt: négy éve él barátjával, aki pont annyira szereti most is, mint amennyire 30 kilóval súlyosabban szerette.

(Forrás: Dailymail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top