Életmód

Sminkecseteket eszkábáltak a garázsban, milliomosok lettek

A két testvér a garázsban kezdte el összerakni a sminkecseteket, majd nem sokkal később már hollywoodi filmgyártóknak adták el azokat.

Sophie és Hannah Pycroft elképesztő bizniszt csinált a kezdetben szerényen induló vállalkozásukból. Spectrum Collections néven futó cégük jelenleg 12 millió fontot ér (kb. 4,5 milliárd forint). A nővérek azóta megállapodást kötöttek például a Disney-vel is, hogy színes sminkecsetgyűjteményt készítsenek a Kis hableány témájára. Ezzel párhuzamosan a nővérek a Paramounttal is együttműködnek.

„Hihetetlen megtiszteltetés, hogy egy ilyen gazdag örökséggel rendelkező globális márkával dolgozhatunk. Szeretjük a Disney-t és azt a nosztalgiát, ami a kollekciónkat inspirálta. Ez valóban egy valóra vált álom Sophie, a csapat és az én számomra is. A Disney-n nőttünk fel, ami számunkra egy mágikus, színes és inspiráló világot képvisel, ezt szeretnék átadni másoknak is” – mondta el Hannah.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top