Életmód

Részeg nőre támadt egy utas a metrópótló buszon

Összeverekedett két utas az egyik M3 metrópótló buszon hétfő este, ám a sofőrt ez azután sem hatotta meg, hogy szóltak neki.

Két srácnak köszönhető, hogy nem történt komolyabb baj hétfő este az egyik M3 metrópótló buszon annál, hogy egy hangoskodó, kötekedő, részeg nőt megvert egy utas. A BKV Figyelő egyik olvasója szemtanúként írta le a blognak az eseményeket.

A 3-as metró felújítása miatt közlekedő pótlóbuszok ideiglenes végállomása az Árpád úton – MTI Fotó: Máthé Zoltán

Tegnap (június 4-én, hétfőn) egy meglehetősen felkavaró esemény szemtanúja voltam az egyik metrópótlón: az egyik férfi utas durván megvert egy nem kicsit részeg nőt, aki szintén a buszon utazott. Oké, hogy a csaj részeg volt, meg ordenáré dolgokat kiabált, de azért ne legyen alap, hogy megverünk valakit, aztán elsétálunk, mintha mi sem történt volna!

A balhé abból lett, hogy a részeg nő elkezdett kiabálni, hogy „ő azzal fekszik le, akivel akar”. Hangos volt, de max. annyira idegesítő, mint a magában beszélgető bácsi, aki a háborús történeteit meséli vagy a tetszőleges politikai garnitúrát szidja fennhangon.

A csávó a leghátsó három szék egyikén ült és miután elindult a busz és a csaj hangoskodni kezdett, odament hozzá, gondolom, hogy rendre utasítsa (ezt a dialógust sajnos nem hallottam, mert zenét hallgattam). A következő pillanatban azt vettem észre, hogy a fickó torkon ragadja a csajt, aztán ellöki.

Amikor a csaj felpattant és kiabálni kezdett vele, akkor konkrétan úgy mellbe ütötte, hogy a nő elesett, még a feje is koppant a padlón, még a földön is ütötte. Az volt a csaj szerencséje, hogy két srác a segítségére sietett. Az egyik őt fogta le (totál látszott, hogy nincs képben, azt se tudja, mit csinál), a másik a fickót akadályozta meg, hogy rávesse magát újra. Végül a Dózsa György útnál a csajt leszállította a két srác.

Nem is tudom, mi lett volna, ha nincs ott az a két fiú, szerintem a faszi agyon is üti a csajt. Egyébként főleg nők voltak a buszon és ugyan kiabáltunk vele, hogy hagyja már abba, meg hogy mit csinál, de semmit sem ért. Szerintem mindenki attól tartott, ha a közelébe megy, ő kapja a következőt.

Menet közben az egyik utas szólt a sofőrnek, hogy mi történik, de nem állt meg, igazából nem történt semmi. A busz rendszámát nem tudom, csak azt, hogy M3-as volt, nem M3A; a Lehel térről ment Újpest-Központ irányába, az eset pedig este 8 óra körül történt a Dózsa György úti megálló előtt. Ez alapján szerintem beazonosítható a járat, remélem, készült videofelvétel és felelősségre lehet vonni az elkövetőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top