nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Részeg nőre támadt egy utas a metrópótló buszon

Részeg nőre támadt egy utas a metrópótló buszon

Összeverekedett két utas az egyik M3 metrópótló buszon hétfő este, ám a sofőrt ez azután sem hatotta meg, hogy szóltak neki.
NLCafé
f Ajánlom

Két srácnak köszönhető, hogy nem történt komolyabb baj hétfő este az egyik M3 metrópótló buszon annál, hogy egy hangoskodó, kötekedő, részeg nőt megvert egy utas. A BKV Figyelő egyik olvasója szemtanúként írta le a blognak az eseményeket.

A 3-as metró felújítása miatt közlekedő pótlóbuszok ideiglenes végállomása az Árpád úton – MTI Fotó: Máthé Zoltán

Tegnap (június 4-én, hétfőn) egy meglehetősen felkavaró esemény szemtanúja voltam az egyik metrópótlón: az egyik férfi utas durván megvert egy nem kicsit részeg nőt, aki szintén a buszon utazott. Oké, hogy a csaj részeg volt, meg ordenáré dolgokat kiabált, de azért ne legyen alap, hogy megverünk valakit, aztán elsétálunk, mintha mi sem történt volna!

A balhé abból lett, hogy a részeg nő elkezdett kiabálni, hogy „ő azzal fekszik le, akivel akar”. Hangos volt, de max. annyira idegesítő, mint a magában beszélgető bácsi, aki a háborús történeteit meséli vagy a tetszőleges politikai garnitúrát szidja fennhangon.

A csávó a leghátsó három szék egyikén ült és miután elindult a busz és a csaj hangoskodni kezdett, odament hozzá, gondolom, hogy rendre utasítsa (ezt a dialógust sajnos nem hallottam, mert zenét hallgattam). A következő pillanatban azt vettem észre, hogy a fickó torkon ragadja a csajt, aztán ellöki.

Amikor a csaj felpattant és kiabálni kezdett vele, akkor konkrétan úgy mellbe ütötte, hogy a nő elesett, még a feje is koppant a padlón, még a földön is ütötte. Az volt a csaj szerencséje, hogy két srác a segítségére sietett. Az egyik őt fogta le (totál látszott, hogy nincs képben, azt se tudja, mit csinál), a másik a fickót akadályozta meg, hogy rávesse magát újra. Végül a Dózsa György útnál a csajt leszállította a két srác.

Nem is tudom, mi lett volna, ha nincs ott az a két fiú, szerintem a faszi agyon is üti a csajt. Egyébként főleg nők voltak a buszon és ugyan kiabáltunk vele, hogy hagyja már abba, meg hogy mit csinál, de semmit sem ért. Szerintem mindenki attól tartott, ha a közelébe megy, ő kapja a következőt.

Menet közben az egyik utas szólt a sofőrnek, hogy mi történik, de nem állt meg, igazából nem történt semmi. A busz rendszámát nem tudom, csak azt, hogy M3-as volt, nem M3A; a Lehel térről ment Újpest-Központ irányába, az eset pedig este 8 óra körül történt a Dózsa György úti megálló előtt. Ez alapján szerintem beazonosítható a járat, remélem, készült videofelvétel és felelősségre lehet vonni az elkövetőt.

Megosztás Facebookon