nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Kávéfóbiája miatt hónapokig nem tudta megcsókolni partnerét

Kávéfóbiája miatt hónapokig nem tudta megcsókolni partnerét

Egy magában mélyen eltemetett tinédzserkori veszteség miatt a fiatal anyuka sem partnerét, sem pedig gyermekeit nem volt képes megcsókolni.
Avatar
nlc
f Ajánlom

Becky Marks tinédzserkora óta rettegett mindentől, ami a kávéval kapcsolatos. Különös fóbiája miatt nem volt képes megcsókolni partnerét, de gyerekeit sem, mivel attól félt, hogy partnere szájáról valahogy átkerül a kávéíz a gyerekek bőrére. Műanyag tányérból és evőeszközökkel evett és csakis előre csomagolt, mikróban melegíthető ételeket fogyasztott, amik még véletlenül sem érintkezhettek valahogyan kávéval

A rettegés előzménye az volt, hogy Becky 16 évesen elvesztette koraszülött kislányát. A gyászoló anya felkeresett egy szakembert, aki akkor azt tanácsolta neki, hogy kerülje a kávéfogyasztást, mert az csak rosszabbá teszi rettegését. Ahogy  mostani terapeutáinak egy háromórás beszélgetés során sikerült kibogozniuk, Becky tinédzser agya valószínűleg összekapcsolta a kávéfogyasztást kisbabája elvesztésével, ezért rettegett az italtól. A fiatal anyukára még sok kezelés vár, de most már legalább ismeri félelmei gyökereit, és ami ennél is fontosabb, képes már megcsókolni partnerét és gyermekeit. 

(Forrás: Dailymail)

Megosztás Facebookon