Életmód

Elképesztő testépítővé gyúrta ki magát a 48 éves nő

Alig 4 hónap edzés után profi testépítővé vált a majdnem 50 éves nő.

A 48 éves Suzanne Shorrock figyelemre méltó átváltozáson ment keresztül az elmúlt 4 hónap alatt. Végtelen határozottsággal és kitartással, rekordidő alatt nemcsak elképesztő edzésprogramba fogott, hanem profi testépítő lett belőle.

Előtte:

Utána:

Forrás: Matt Marsh Photography

 

Januártól kezdve mindennap intenzív kardio- és úgynevezett ab-edzést hajtott végre, illetve az étkezésén is sokat változtatott. Általában joghurtot, gyümölcsöt és mandulát evett reggelire, édesburgonyát, brokkolit, avokádót és spenótot ebédre, vacsorára pedig halat, rizst és zöldségeket. Eközben Shorrock persze szigorúan elkerülte az alkoholt és a cukrot.

„Fogalmam sem volt róla, milyen nehéz is lesz ez az egész valójában, ráadásul összesen 4 hónapom volt a felkészülésre. Közben persze dolgoznom is kellett, és a gyerekeimet sem hanyagolhattam el, így időnként nagyon nehéz volt. Remélem, mindezt felhasználhatom arra, hogy ösztönözzem a többi nőt arra, hogy elérjék a céljaikat, mert számomra ez volt a legcsodálatosabb élmény, amit valaha is átéltem.”

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top