Életmód

Különös vége lett ennek a lánykérésnek

Na, erre biztos nem számított a vőlegény!

Egy párkapcsolat szereteten, egymás megbecsülésén és mindenekelőtt bizalmon alakul – kivéve azokat a helyzeteket, amikor ez nem így van. Az amerikai „To Catch a Cheater” (Elkapni egy félrelépőt) című műsor éppen ezt a bizalmatlanságot használja ki.

Ez a férfi például barátnője hűségéről szeretett volna megbizonyosodni úgy, hogy egy bekamerázott teremben vetették be neki a csalit. Egy férfi modell, aki személyi edzőnek adta ki magát, privát szolgáltatásokat kínált neki, a lány azonban sikeresen átment a vizsgán: udvariasan hárított, hogy barátja van, nem szeretne, és végül az utolsó érve a következő volt: nem lehet, terhes vagyok!

Fotó: To Catch a Cheater/YouTube

Ez az információ a féltékeny udvarlót is sokként érte, és erre válaszként – miközben a lány mit sem tudott arról, hogy a fenti jelenetet megrendezték, sőt rögzítették – a férfi megkérte a lány kezét, aki örömmel igent mondott.

Ezután jött a hideg zuhany: amikor a férfi felfedte a nő előtt, hogy kamerák követték nyomon a lánykérésüket, az operatőr kedvesen gratulált mind az eljegyzéshez, mind pedig a babához. A lány teljesen értetlenül nézett rá: „Kövér vagyok? Vagy mi?”

Fotó: To Catch a Cheater/YouTube

Amikor a helyzetet tisztázták, nevetve mesélte, hogy „Jaa, csak azért mondtam, hogy lekopjon!”

Tanulság: egymás tisztelete és a kölcsönös bizalom mindig meghozza az eredményét. Azért a büszke vőlegény arckifejezését a hír hallatán érdemes megfigyelni!

(via Yahoo)

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top