nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Különös vége lett ennek a lánykérésnek

Különös vége lett ennek a lánykérésnek

Na, erre biztos nem számított a vőlegény!
NLCafé
f Ajánlom

Egy párkapcsolat szereteten, egymás megbecsülésén és mindenekelőtt bizalmon alakul – kivéve azokat a helyzeteket, amikor ez nem így van. Az amerikai „To Catch a Cheater” (Elkapni egy félrelépőt) című műsor éppen ezt a bizalmatlanságot használja ki.

Ez a férfi például barátnője hűségéről szeretett volna megbizonyosodni úgy, hogy egy bekamerázott teremben vetették be neki a csalit. Egy férfi modell, aki személyi edzőnek adta ki magát, privát szolgáltatásokat kínált neki, a lány azonban sikeresen átment a vizsgán: udvariasan hárított, hogy barátja van, nem szeretne, és végül az utolsó érve a következő volt: nem lehet, terhes vagyok!

Fotó: To Catch a Cheater/YouTube

Ez az információ a féltékeny udvarlót is sokként érte, és erre válaszként – miközben a lány mit sem tudott arról, hogy a fenti jelenetet megrendezték, sőt rögzítették – a férfi megkérte a lány kezét, aki örömmel igent mondott.

Ezután jött a hideg zuhany: amikor a férfi felfedte a nő előtt, hogy kamerák követték nyomon a lánykérésüket, az operatőr kedvesen gratulált mind az eljegyzéshez, mind pedig a babához. A lány teljesen értetlenül nézett rá: „Kövér vagyok? Vagy mi?”

Fotó: To Catch a Cheater/YouTube

Amikor a helyzetet tisztázták, nevetve mesélte, hogy „Jaa, csak azért mondtam, hogy lekopjon!”

Tanulság: egymás tisztelete és a kölcsönös bizalom mindig meghozza az eredményét. Azért a büszke vőlegény arckifejezését a hír hallatán érdemes megfigyelni!

(via Yahoo)

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Getty Images

Az NLCafé keresi az Év Női Startupperét!
3 erős nő, 3 szuper ötlet, 3 vállalkozás Téged ki inspirál a legjobban?

SZAVAZOK!

Megosztás Facebookon