Életmód

Fodrásztanfolyamra ment az idős férj, hogy el tudja készíteni beteg felesége haját

Azóta, hogy 18 éve stroke-ot kapott, Theresa gyakorlatilag magatehetetlen. Férje, Andrew gondoskodik róla, sokszor erőn felül.

Andrew és Theresa szívmelengető története 45 évvel ezelőtt kezdődött, amikor a pár rövid ismeretség után úgy döntött, összeköti az életét. Több mint 25 évvel később, a házaspár közös életének egyik legnehezebb pontjához érkezett: Theresa ugyanis stroke-ot kapott, és gyakorlatilag magatehetetlenné vált. Azóta férjének, Andrew-nak kell róla gondoskodnia, ahhoz pedig, hogy egész nap mellette lehessen, komoly áldozatokat kellett hoznia.

Többek között fel kellett áldoznia a munkáját. „Apám három éve már rugalmas munkaidőben buszvezetőként dolgozik. Csak így tudta megoldani, hogy napközben anyám mellett lehessen, ezért fel kellett adnia az irodai munkáját” – mesélte a Today.com amerikai hírmagazinnak a házaspár legidősebb gyermeke, Steve, majd hozzátette, édesapja mióta az eszét tudja, gondoskodó típus volt.

házaspár szerelem stroke fodrász

Kép forrása: Facebook

„Mióta anyám beteg lett, egy zokszó nélkül ápolja őt, sőt minden tőle telhetőt megtesz, hogy mindennap mosolyt csaljon az arcára.” Andrew néhány hete például fodrásztanfolyamon vett részt, hogy megtanulja elkészíteni azt a frizurát, amiben Theresa a szalonban beleszeretett. „Anyák napjára készítették neki a divatos frizurát, amiért teljesen odáig volt. Csakhogy miután másnap megfürdött, a frizura már nem állt úgy, ahogy szerette volna, magának pedig nem tudta elkészíteni.

házaspár szerelem stroke fodrász

Kép forrása: Today.com

És ekkor jött a képbe Andrew, aki látta, mekkora örömöt jelentett Theresának a szép új haj, ezért úgy döntött, következő alkalommal elkíséri feleségét a szalonba, hogy megtanulja, hogyan készítheti el neki a frizurát. „Először nem értettük, mi történik. Fogalmunk se volt, miért álldogál a munkatársunk mellett egy férfi, és miért faggatja őt mindenféléről” – mesélte a szalon tulajdonosa, Nicci Meyer, aki elmondta azt is, nagyon meghatódott, mikor megtudta, miért igyekszik Andrew elsajátítani a beszárítás művészetét.

A megható fodrásztanfolyamról egyébként videó is készült, íme:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top