Életmód

Rendőrnőből lett domina a 29 éves nő

Legalább bilincsre már nem kell költenie...

 A 29 éves Calea a németországi Duisburg városában dolgozott rendőrnyomozóként, és elsősorban szexuális bűncselekmények kiderítésére szakosodott. Egészen addig, amíg egy barátja meg nem mutatta neki a BDSM-szubkultúrát.

Az immár Calea Toxic művésznéven dolgozó nő azonnal úgy érezte, hogy megtalálta a hivatását, és onnantól kezdve kettős életet élt. Nappal a rendet tartotta fenn, éjjel azonban latexruhában büntette meg azokat, akik ellentmondtak az akaratának.

A kollégái akkor kezdtek el suttogni a háta mögött, amikor meglátták a hatalmas mellimplantátumát, és elkezdtek megjelenni a Caleát ábrázoló, kacér fotók az interneten.

Egy idő után Calea úgy döntött, otthagyja a nappali állását, és helyette egy A szürke ötven árnyalatát idéző szexbarlangot hozott létre – tele ostorokkal, vibrátorokkal, és azt a bilincset is ott tartja, amit még rendőri napjaiból tartott meg emlékbe.

Arról azonban, hogy régi kollégái az ügyfeleivé váltak-e, nem beszél. „Épp annyira profi módon dolgozom most dominaként, mint annak idején rendőrként” – mondja.

(via Daily Star)

Kiemelt kép: caleatoxic/Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top