Életmód

„Amióta anya lettem, sokkal szexibbnek érzem magam, mint korábban”

Ez a bizonyos „szexiség”, amiről a háromgyerekes anyuka ír őszinte posztjában, sokkal, de sokkal több annál, mint, amit a többség a tükörbe nézve érez! Mutatjuk, Nicole mit ért alatta.

Amikor Nicole Merritt megismerte a későbbi férjét, gimnazista volt. Édesanyjával minden hónapban tartottak anya-lánya napokat, amiknek keretében mindig ugyanazt az éttermet keresték fel. Későbbi férje itt dolgozott felszolgálóként, és néhány alkalom után már fejből tudta, mit rendelnek majd a kedvenc vendégei. „Az italainkat már azelőtt kikészítette, hogy egyáltalán leültünk volna” – mesélte Nicole a Love What Matters oldalán megosztott posztban.

A fiatal lány néhány évvel később ebbe az étterembe jelentkezett gyakornoknak. „Mikor a leendő férjem megtudta, hogy náluk fogok dolgozni, állítólag csak annyit mondott, hogy: meglátjátok, úgyis feleségül veszem.” És a fiúnak igaza lett, mert néhány évvel később valóban elvette Nicole-t.

Azóta évek teltek el. A párnak három gyereke született, és bár a terhességek nyomok hagytak a testén, Nicole mégis úgy érzi, soha nem volt még olyan vonzó és szexi, mint most. „Mondom mindezt úgy, hogy a seprűvénák és a narancsbőr miatt sokszor nem hogy rövid szoknyát nem, de még rövidnadrágot sem veszek fel. A hajam se olyan hosszú, pláne nem szőke, mint egykor volt, és a bőröm se olyan barna, mintha  épp a tengerpartról ugrottam volna be.”

És hogy akkor miért gondolja Nicole, hogy vonzóbb, mint bármikor? „Fiatalon sokszor kaptam magam azon, hogy önző, hisztis, hovatovább éretlen vagyok. Az elmúlt években ebből a bizonytalan fruskából egy önzetlen, együttérző és érett felnőtt nő, mit nő, anya lett. Hiszem, hogy nagyszerű feleség, szerető anya és gondoskodó családtag vagyok, érzem, hogy sokkal, de sokkal több van bennem, mint korábban volt. És éppen ez az, ami igazán szexivé tesz.”

Nicole a posztjában készült egy listával azoknak, akik amiatt bizonytalanok, hogy egy-két-három gyerek után már nem néznek ki úgy, mint korábban.

  1. A kedvességed, amit a gyerekeid és a családod iránt tanúsítasz,
  2. a nagylelkűséged, legyen szó pénzről vagy épp az idődről,
  3. a meggyőződésed, hogy helyt tudsz állni a munkahelyeden és anyaként is,
  4. a szenvedélyed, amivel magabiztos és önálló, nagyszívű embereket nevelsz,
  5. az optimizmusod és a humoros naivitásod

mind vonzóvá tesz téged anélkül, hogy tudnál róla. Ellenállhatatlan vagy, mert anya vagy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top