Életmód

Sajnos nem tudott bemenni dolgozni, mert újraszületett istennek tartja magát

Nem hallottunk még ennél pofátlanabb indokot a munkakerülésre. De lehet, hogy ez a legzseniálisabb magyarázat.

Ramescsandra Fefar, az indiai Gujarat tartományban dolgozó mérnök mindössze 16 alkalommal ment be dolgozni az elmúlt 8 hónapban. Mikor megkérdezték tőle, merre járt, azt mondta, isteni dolgokat kellett csinálnia, tekintve, hogy ő Visnu isten tizedik inkarnációja. Azt állítja, 1999 óta sejti, hogy újraszületett isten lehet, de Visnu erejét igazán 2010 márciusában érezte meg. Négy éven át gyűjtötte a bátorságot, hogy bevallja a családjának, ki is ő valójában. Eközben munkahelyet is váltott.

Fefar úr nyilatkozik (forrás: YouTube / The Times of India)

Nemrég írásos megrovásban részesítették a munkahelyén, amiért nem jár be dolgozni. Tökéletes levelet írt válaszul: „Kalki vagyok, Visnu urunk tizedik inkarnációja. Otthon dolgozom azon, hogy átléphessek az ötödik dimenzióba, így hatva a világ lelkiismeretére. Ezt a munkát nem tudom az irodából elvégezni, ezért nem vagyok ott testi valómban.

Fefar azt állítja, hamarosan bebizonyítja, hogy ki is ő valójában. Munkahelyén ezalatt éppen azt vizsgálják, hogy alkalmazásban tartsák-e őt. (Oddity Central)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top