Életmód

Egyszerű és hatékony házi praktika narancsbőr ellen

Menthetetlenül és visszafordíthatatlanul nyakunkon a bikiniszezon. Ha narancsbőrrel küzdenél, akkor épp itt az ideje, hogy kipróbáld ezt a kéthetes, egyszerű és hatékony narancsbőr elleni házi praktikát.

Szabadulj meg a narancsbőrtől egyszerűen, gyorsan és olcsón. Mielőtt méregdrága narancsbőr elleni kezelésre fizetnél be, érdemes egy esélyt adnod ennek a szuper egyszerű otthoni praktikának.

A narancsbőr elleni házi praktika

Szükséged lesz egy kb. 2,5 decis pohárra, amellyel kiméred a narancsbőr elleni pakolás hozzávalóit:

  • fél pohár apróra darált kávé
  • negyed pohárnyi kristálycukor
  • negyed pohárnyi avokádó- vagy extra szűz olívaolaj

Üvegedényben keverd össze a hozzávalókat. Krémes állagú pakolást kell kapnod, amit kenj a problémás részekre, majd legalább 2-3 percig dörzsöld, masszírozd be. Zuhannyal alaposan öblítsd le. A narancsbőr elleni házi praktika még hatékonyabb, ha fóliát tekersz magadra legalább 30 percig. Fóliázás nélkül is látványos eredményt érhetsz el, de a masszírozást legalább két héten át mindennap érdemes elvégezni.

narancsbor, hazi praktika

TANÁCS: Bármilyen narancsbőr elleni kezelést is választasz, tudnod kell, az leginkább akkor lehet hatékony, ha a kúra ideje alatt rendszeresen mozogsz – sétálsz, biciklizel, lépcsőzöl, stb. –, legalább napi 2 liter szénsavmentes ásványvizet iszol, figyelsz az étkezésedre, és kerülöd a nassolást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top