Életmód

Mostantól három Aldi parkolójában is tankolhatunk

Budaörsön, Szigetszentmiklóson és Sopronban kínálnak pluszszolgáltatást.

Három áruházának parkolójában: Budaörsön, Szigetszentmiklóson és Sopronban nyit benzinkutat az Aldi. Az üzemanyagot az OMV-től kapják – írják közleményükben. Tankolni az áruházak nyitvatartási ideje alatt lehet, legfeljebb 3,5 tonna össztömegű gépjárművel. 

Külön kutas személyzet nem lesz, a fizetést automatizálják. A vevőnek a kútoszlopnál található érintőképernyőn csak ki kell választania az üzemanyag-vásárlást, és meg kell adnia, hogy készpénzzel vagy bankkártyával kíván-e fizetni. A tankolás összegének beírása után jeleznie kell esetleges áfásszámla-igényét az ehhez szükséges adatok megadásával, majd megkezdhető a tankolás.

Fotó: MTI/EPA/Ronald Wittek

Az üzemanyag kiadása a megadott vagy befizetett összeg elérésekor automatikusan leáll. A készpénzzel történő vásárlás esetén – ha nem a teljes összegért tankolt a vásárló – a fennmaradó összeget a bizonylaton található utalványkóddal tudja a vásárló az utalványt kiadó benzinkútnál 60 napig levásárolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top