Életmód

Gigafogyás: 90 kilót dobott le 4 év alatt

Jessica Valitutto szerint nem a csodákban kell hinni, ha fogyni szeretnénk, hanem önmagunkban.

Rengeteg nagy fogyássztori kering a neten és nehéz eldönteni, hogy melyikben mennyi az igazság. Jessica Valitutto története azért hiteles, mert nem árul zsákbamacskát: a fiatal nő négy évet szánt rá, hogy elérje célját, és a műtétektől a diétán át mindent bevetett. 

Jessica Valitutto ⚡ (@jessicavalitutto) által megosztott bejegyzés,

Jessica 2010-ben szánta rá magát egy gyomorzsugorító műtétre. Ez azonban csak a kezdet volt, hiszen a műtéttől ugyan lehet, hogy kisebb lett az étvágya, de ha nem tartotta volna magát szigorú étrendhez, aligha indult volna fogyásnak. Az alacsony szénhidráttartalmú diéta mellett személyi edző segített formába lendülnie.

Jessica Valitutto ⚡ (@jessicavalitutto) által megosztott bejegyzés,

„Muszáj következetesnek és türelmesnek maradnod, hogy célt érj. Ha félúton feladod, visszakerülsz az elejére” –vallja a lány. Négy év kitartó munka és 90 ledobott kiló után Jessica bőrfeleslegét plasztikai műtéttel távolították el. Az előtte-utána fotók magukért beszélnek, mintha egy másik embert látnánk a képeken. 

Jessica Valitutto ⚡ (@jessicavalitutto) által megosztott bejegyzés,

dailystar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top